ALTRES NOTÍCIES

Tanquem l'any amb més de  160 socis i amb unes 50 llicències federatives.

La nostra web riberabike.cat ha superat les 184.000 pàgines vistes, això vol dir que durant 2014 s'han fet 10.000 consultes a més a més de les que s'ha fet a  Facebook, on tenim més de 1.500 seguidors i 245 a Twitter.  Per segon any consecutiu baixen les visites a la web segurament degut a l'increment de l'activitat de la pàgina de Facebook i al no organitzar el BTT de l'Ebre, no obstant la web es consolida com una de les de referència del ciclisme català.

Enguany es va arribar a la trenta edició de la PUJADA A CARDÓ i per tercera vegada hem donat cloenda a la temporada amb la PUJADA A SANTA MAGDALENA DE MOCURÓ. Durant l'any hem fet sortides de BTT arreu de les nostres comarques i fora d'aquestes, essent les sortides més destacades la pujada a l'Engrilló, al Faig Pare i al Pi Gros i la sortida als Pirineus. Pel que fa a les sortides d'iniciació les més destacades han estat la d'Horta a Arnes i la de Siurana a Prades.

El 14 d'abril es va fer una cursa social al Circuit de Móra d'Ebre i a l'estiu varem organitzar novament la sortida nocturna en BTT.  Els Amics de la Bicicleta de Benissanet  van tornar a organitzar la cursa de relleus de Sant Antoni amb la victòria  de la parella de la Penya David Grifoll i Baptiste Vidal i al juliol varen organitzar una nova edició del BTT de l'Auberge. Novament a Benissanet es va fer l'acte per recaptar fons per la Marató de TV3.

Durant la Festa Major de Móra d'Ebre es van organitzar els dos actes de costum,  destacant que l'any 2015 la Trobada de BTT arribarà a la seva vint-i-cinquena edició que la farà una de les més antigues d'arreu.

Els nostres socis han participant en gran quantitat de marxes i curses, entre les que podem destacar el Maratón de los Monegros, la Quebrantahuesos o la Polar Gran Fondo de la Mussara.

L'Ajuntament de Móra d'Ebre va organitzar la 1a Festa de l'Esport a la que es va escollir el millor esportista local i es van lliurar una distinció a la Penya en motiu del seu trentè aniversari

 

 

                 

                  

Tornar enrera Tornar enrera