La Peny@ on-line, el racó del soci

NOTÍCIES

 

JOSEP VALENCIA i MANEL USACH foren guardonats el divendres  26 de maig a Tortosa en la 4a edició del premis esportius de les Terres de l'Ebre de 2016.

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS. Tots el acords de l'Assemblea General i una copia del comptes de l'exercici 2016 us els farem arribar per mail en breu. Si per qualsevol circumstància no ho rebeu envieu un mail a info@riberabike.cat i us els farem arribar.

Recordeu de demanar-vos la llicència federativa, només cal que envieu un  mail a info@riberabike.cat . Els que no l'heu tingut mai, heu d'ajuntar una fotocopia del vostre DNI.

Aquí teniu la normativa de les llicències per 2017 i que us pot ser útil en cas d'accident (Llicencies 2017). Tota aquesta informació i tots els protocols en cas d'accident els podeu consultar a www.ciclisme.cat

També podeu seguir tota l'activitat de la Penya a través del FACEBOOK http://www.facebook.com/Riberabike , al Twitter i Instagram mitjançant  @riberabike. Ara també tenim els nostres videos a Youtube

Continúen vigents les subvencions per la participació a curses o marxes. Vegeu tota la informació al Calendari de sortides.

Tan el descompte per l'obtenció de la llicència com la subvenció per la participació a marxes NO ES APLICABLE als socis amb una antigüitat de menys d'un any.

Si voleu rebre puntualment tota la informació de la Penya, envieu-nos un e-mail amb la vostra adreça de correu electrònic i demaneu la inclussió al grup de Whatssap.

 

  Tornar a la pàgina principal Tornar enrera