La Peny@ on-line, el racó del soci

NOTÍCIES

 

MANEL USACH ha tancat la temporada amb la medalla d'argent als Campionats d'Espanya de pista. Una medalla aconseguida novament amb l'equip de Catalunya de velocitat per equips.

JOSEP VALENCIA i MANEL USACH foren guardonats el divendres  26 de maig a Tortosa en la 4a edició del premis esportius de les Terres de l'Ebre de 2016.

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS. Tots el acords de l'Assemblea General i una copia del comptes de l'exercici 2016 us els farem arribar per mail en breu. Si per qualsevol circumstància no ho rebeu envieu un mail a info@riberabike.cat i us els farem arribar.

Recordeu de demanar-vos la llicència federativa, només cal que envieu un  mail a info@riberabike.cat . Els que no l'heu tingut mai, heu d'ajuntar una fotocopia del vostre DNI.

Aquí teniu la normativa de les llicències per 2017 i que us pot ser útil en cas d'accident (Llicencies 2017). Tota aquesta informació i tots els protocols en cas d'accident els podeu consultar a www.ciclisme.cat

També podeu seguir tota l'activitat de la Penya a través del FACEBOOK http://www.facebook.com/Riberabike , al Twitter i Instagram mitjançant  @riberabike. Ara també tenim els nostres videos a Youtube

Continúen vigents les subvencions per la participació a curses o marxes. Vegeu tota la informació al Calendari de sortides.

Tan el descompte per l'obtenció de la llicència com la subvenció per la participació a marxes NO ES APLICABLE als socis amb una antigüitat de menys d'un any.

Si voleu rebre puntualment tota la informació de la Penya, envieu-nos un e-mail amb la vostra adreça de correu electrònic i demaneu la inclussió al grup de Whatssap.

 

  Tornar a la pàgina principal Tornar enrera