Calendari 2017

Tots els diumenges a les 9,00h del matí i des del Casal de Jubilats de Móra d'Ebre es fan sortides de BTT. En aquestes sortides es solen fer entre 40 i 50 quilòmetres, no obstant  sempre s'intenta buscar un recorregut que permiti escurçar la sortida al qui no vulgui fer tants quilòmetres o tornar d'hora a casa. A més a més fem sortides a d'altres indrets que impliquen un desplaçament en cotxe fins el lloc de sortida. A sota us mostrem les que hem previst fer enguany, l'horari i data exacta de les quals anirem actualitzant. També podeu anar a les sortides d'iniciació en BTT. No us amoïneu si no esteu gaire forts!!!  Veniu i segur que us agradarà!!!.

DATA DADES DE LA SORTIDA
A determinar La Figuera-Cabacés
A determinar Els 100 Km per pistes
A determinar Maials-Mequinenza-Almatret
A determinar Horta de Sant Joan-La Franqueta-Arnes
A determinar Poblet-El Tossal de la Baltasana
A determinar Vandellòs-Llaberia
A determinar La Fatarella-El Mirador de la Ribera
A determinar El Montseny

        

Regularment anirem publican les dates de celebració de les sortides.

Es subvencionarà als socis que tinguin llicència en 5 euros per marxa (màxim 10 marxes o curses). A més a més els socis tenen un descompte per l'obtenció de la llicència federativa.

Només poden obtar-hi els socis que tinguin llicència de la Penya i que tinguin una antigüitat de més d'un any.

La Penya Ciclista Ribera d'Ebre recorda que  les sortides que s'anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten possar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l'entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l'hora indicats, ni es fa càrrec d'organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers. Recorda alhora que cal dispossar d'una assegurança de responsabilitat civil i d'assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i el carnet ciclista, creat enguany i que la nostra entitat subvenciona amb les condicions que s'ha fet referència anteriorment a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l'àmbit competitiu com cicloturista.

Referent a la llicència,  La Llei de l'Esport en el seu article 23.3 diu textualment "Als efectes legals que corresponguin, i atesos els beneficis que en puguin derivar, la pràctica de l’activitat física i de l’esport s’ha d’acreditar mitjançant una llicència esportiva, d’acord amb el que s’estableixi per reglament. Aquesta llicència ha d’incloure, com a mínim, una cobertura que garanteixi les eventuals indemnitzacions, la responsabilitat civil adequada als riscs que comporti l’activitat, i l’assistència sanitària, sempre que l’esportista no acrediti tenir protegides les contingències per mitjà d’una altra assegurança. El reglament ha de preveure les llicències temporals, que han detenir en compte el temps de durada i el risc de l’activitat esportiva per a la qual se sol·licita". En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Tornar a la pàgina principal   Tornar enrera