Sortides d’iniciació amb bici de muntanya

La idea d’aquestes  sortides  és animar a tots els que teniu ganes de sortir amb la btt ( bici tot terreny ) i començar des del principi, a poc a poc i aprofitant l’experiència que podem oferir els companys que ja fa mes temps que anem amb la bici.

 

Ajuntament d'Arnes, 4 de novembre

PRIMERA SORTIDA 10 FEBRER

Tot i el fred que feia a primera hora no hi hagut gaire mandra i finalment hem estat 14 els participants en aquesta primera sortida de la nova temporada. Per no fer-ho molt dur als principiants hem anat pel camí de Subarrech fins el pas per davant de la via del tren.

NOVENA SORTIDA 4 DE NOVEMBRE

Sortida amb 13 participants que vàrem sortir des d'Horta direcció La Franqueta, el Riu dels Estrets, Arnes i per la via verda tornarem a Horta. Uns 30 quilòmetres.

VUITENA SORTIDA 30 DE SETEMBRE

Sis participants en aquesta sortida que vàren fer un recorregut de 25 quilòmetres per Móra la Nova, Darmós, Barranc de l'Ull de l'Asmà, Garcia i Móra d'Ebre.

SETENA SORTIDA 30 D'AGOST

Encara es fa notar que gairebé tothom fa vacances i la sortida només ha comptat amb tres participants. Aquests han fet un recorregut fins a Darmós, des d'on han recorregut el camí planer que va per la vora de l'antiga séquia de reg i abans de tornar per Móra la Nova han pujat fins l'ermita de Sant Pau.

SISENA SORTIDA 5 D'AGOST

Sortida amb tres participans, es nota que es l'Agost i fa calor, hem anat a visitar el recent incendi de Camposines, i ens han sortit uns 25 kms. Fins la propera del dia 2 de Setembre. A veure si ens animem...

CINQUENA SORTIDA 1 DE JULIOL

Els set participants van pujar fins Santa Magdalena, baixar fins el circuit de Móra,  creuar la N-420 per pujar als quatre camins des d'on vàren baixar a Benissanet, finalitzant a Móra.

                                

 QUARTA SORTIDA 3 DE JUNY . 

Seguint amb les sortides d'iniciació avui s'ha portar a terme un recorregut d'uns 20 qms. amb una participació de 10 ciclistes que han pogut disfrutar dels paisatges del nostre terme passant per Perles i baixant fins el llit del barranc pel camí dels Travessos,  finalitzant la sortida a l'Hospital.

TERCERA SORTIDA 6 DE MAIG.

Gaudint d’un magnífic dia, vam recórrer el camí del Subarrec, que es correspon al -GR-99, fins al pas de l'Ase, al terme de Garcia,  on vam visitar els arranjaments que s'hi han fet i disfrutar de les boniques vistes al riu que hi ha. Vàrem participar 5 ciclistes i ens van sortir 19 kms fets en total. Sense cap incidència, hem quedat per la pròxima el 3 de Juny. Animeu-se!. Josep E."

                      

Abans de la sortida i al pas pel GR99 direcció Ascó

SEGONA SORTIDA 1 D'ABRIL. 

Suspesa per la pluja.

PRIMERA SORTIDA 4 DE MARÇ. Vàrem sortir des de Móra pel camí de Les Sénies agafant el recorregut del GR99 que es troba senyalitzat amb pals indicadors. A l'arribar al terme de Benissanet  vàrem anar  per la mateixa vora del riu fins arribar a l'antiga Barca de Benissanet i  des d'aquí fins l'actual Embarcador. Des de Benissanet vàrem tornar a seguir el GR99 passant sota una timba amb el riu al fons fins sortir a la carretera de Miravet. Vàrem tornar a Benissanet per la carretera i a Móra d'Ebre novament pel camí de les Sénies. El recorregut va ser de 16 quilòmetres.

Participants a la primera sortida

Tornar enrera