Notícies,  sortides i participació en curses i marxes

Novament hem tingut una presència molt activa en moltes curses i marxes arreu de Catalunya tant en la modalitat de carretera on s'ha seguit la Xallenge Catalana de Cicloturisme i diverses proves del calendari català i estatal.

En l'apartat de BTT també s'ha participat en una bona colla de marxes i curses, així com fins i tot alguns socis han participat en duatlons i curses de muntanya.

            

Cada diumenge i sense interrupció s'ha fet sortides en BTT en les que han arribat a juntar-se fins més d'una vintena de bikers. També s'han fet sortides a d'altres indrets tant de les nostres contrades com d'arreu de Catalunya.

        

Com podeu veure als apartats corresponents i com a novetat  s'han organitzat sortides d'iniciació per adults que vulguin començar a practicar el BTT i sortides infantils per nens i nenes entre 6 i 8 anys.

La Penya ha continuat amb l'organització de les proves habituals i que ja són tradicionals de cada any, destacant la segona edició del BTT de l'Ebre "Camí de Sirga" que enguany formà part del III Circuit Ilercavònia que va comptar amb altres proves a les poblacions de Bítem, Jesús, Roquetes i La Salzadella a Castelló.

A fi de poder dispossar d'un ventall més ampli de recorreguts també s'ha portat, juntament amb l'Associació Excursionista La Picossa de terme la recuperació d'antics senders, el més important ha estat el de "El coll de Padelles" que discorre per la carena entre la Vall de Lladres i Camposines. Podeu trobar un article d'aquest sender al número 27 (febrer 2008) de la revista El Cerç publicada per aquesta Associació.

Degut a problemes amb el servidor on estava allotjada la nostra web, vam haver de canviar de proveïdor, cosa que va provocar que haguessim de canviar el domini de la nostra pàgina. Per això el domini antic de riberabike.com el vam passar a riberabike.cat. Enguany hem obtingut un total de 16.000 visites a la web.

Pel que fa al nombre de socis hem tancat la temporada amb 111 socis,  arribant gairebé a la trentena de llicències federatives.

 Tornar enrera