Pujada Cardó

Contra-rellotge individual 9 Qms.

Rasquera, 6 d’octubre 2019

Si voleu conéixer l’entorn i la història del lloc, cliqueu aquí Cardó +info

Palmarès de la prova

EDICIÓGUANYADOREDICIÓGUANYADOR
1984Jaume J. Garcia 24’22”2002Daniel Ejarque   20′ 37″
1985Oscar Blasco 22′ 39″2003Daniel Ejarque   21′ 29″
1986Néstor Biosca 22′ 19″2004Eduard Prades 19′ 53″
1987Marxa Cicleturista2005Sebastià Franco 18′ 25″
1988Marxa Cicleturista2006Sebastià Franco 17′ 57″ RECORD
1989Néstor Biosca 20′ 45″2007Sebastià Franco 18′ 30″
1990José A. Añon 20′ 30″2008Sebastià Franco 19′ 10″
1991Jerónimo Vázquez 20’19”2009Ivan Diaz 18′ 54″
1992José A. Añon 21′ 32″2010Jordi Fernández 18′ 57″
1993Xavier Giné 21′ 59″2011Jordi Fernández 18′ 43″
1994Jerónimo Vázquez 19’39”2012Batiste Sancho 19′ 26″
1995Sebastià Franco 20′ 43″2013Benjamí Prades 18’05”
1996No es va celebrar.2014Carles Juncosa  18’40”
1997Marc Martínez 18′ 42″2015Carles Juncosa  18’29”
1998Sebastià Franco 19′ 22″2016Jordi Fernández 18’54”
1999Joan Andreu Lleti 21′ 23″2017Miquel Escolà 18’37”
2000Sebastià Franco 18’12” 2018Suspesa causes climatològiques.
2001Sebastià Franco 19′ 02″