BTT: Nivell avançat+

Sortides BTT: Nivell avançat+

Les sortides de nivell avançat+ es fan generalment tots els diumenges a les 8,30 h i des de davant de la Llar dels Jubilats de Móra d’Ebre (Avinguda de les Comarques Catalanes, 2)

Aquestes sortides són d’un nivell més alt que els altres grups i solen superar el 50 Km i un desnivell superior als 1000 m, la qual cosa fa que els seus participants hagin de tenir un nivell  més elevat de preparació, tot i que no es tracta de cap cursa.

La Ribera d’Ebre i les comarques veïnes tenen una extensa xarxa de camins i senders que descobrim en aquestes sortides. La Ribera d’Ebre està creuada de nord a sud pel Camí Natural de l’Ebre, el GR99 i que a la comarca anomenem Camí de Sirga.

La Terra Alta compta amb la Via Verda de la Vall de Zafan i tot l’espai dels Ports, pel que fa al Priorat el seu major atractiu és la Serralada del Montsant, amb una àmplia xarxa de camins i senders que l’envolten.

Si encara no et veus preparat per fer aquest quilometratge, pensa que tenim les sortides de nivell bàsic i les de nivell avançat, de les que també cada diumenge i a la mateixa hora fem sortides. No et preocupis, només has de venir i provar-ho!

Avisos i recomanacions:

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat.

No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació.

La llicència alhora és imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista, mentre que la tarja bici no permet la participació en les esmentades proves.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Translate »