El racó del soci

El racó del soci
album de fotos de la penya ciclista ribera d'ebre
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Informació per als nostres socis.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

Dissabte, 23 de novembre.  19 hores

Centre Cívic La Magdalena (Ajuntament)

ORDRE DEL DIA

Comptes de l’exercici 2018. Enviats per mail el 12 d’agost. S’acompanyen de nou.

Ajuts a la participació a curses federades i marxes.

Convocatòria d’Eleccions a la Junta Directiva.  Presentació del  calendari electoral per presentar candidatures i fixació de la data de l’Assemblea General per fer les votacions.

Calendari previst:

Presentació de candidatures fins divendres 20 de desembre.

Assemblea General votacions nova Junta.  11 de gener.

Precs i preguntes


Benvinguts a l’espai del soci. Recordeu que podeu seguir tota l’activitat de la Penya a través del FACEBOOK

A Twitter i Instagram mitjançant  @riberabike.  També tenim els nostres videos a Youtube i anem penjant rutes a Wikiloc.

Si voleu rebre puntualment tota la informació de la Penya, envieu-nos un e-mail amb el numero del vostre mòbil i demaneu la inclussió a la llista de distribució per Whatssap. (No és un grup de Whatssap).

Recordeu de demanar-vos la llicència federativa, només cal que envieu un  mail a info@riberabike.cat . Els que no l’heu tingut mai, ens heu de fer arribar una fotocopia del vostre DNI i si la vostra llicència és de competició cal adjuntar-hi una revisió mèdica. A meitat de desembre començarem a gestionar les de 2020.

Per les llicències UCI de 2020 serà imprescindible enviar una foto tipus carnet

Als socis que tinguin llicència sel’s ajudarà, segons les condicions establertes i que tots els socis han rebut via la llista de distribució de Whatsapp, amb 5 euros per cada marxa que participin (màxim 10 marxes o curses), A més a més els socis tenen un descompte per l’obtenció de la llicència federativa.

Tan el descompte per l’obtenció de la llicència com la subvenció per la participació a marxes NO ES APLICABLE als socis amb una antigüitat de menys d’un any.