El racó del soci

Informació per als nostres socis.

Benvinguts a l’espai del soci. Recordeu que podeu seguir tota l’activitat de la Penya a través del FACEBOOK

A Twitter i Instagram mitjançant  @riberabike.  També tenim els nostres videos a Youtube i anem penjant rutes a Wikiloc.

Si voleu rebre puntualment tota la informació de la Penya, envieu-nos un e-mail amb el numero del vostre mòbil i demaneu la inclussió a la llista de distribució per Whatssap. (No és un grup de Whatssap).

Recordeu de demanar-vos la llicència federativa, només cal que envieu un  mail a info@riberabike.cat . Els que no l’heu tingut mai, ens heu de fer arribar una fotocopia del vostre DNI i si la vostra llicència és de competició cal adjuntar-hi una revisió mèdica.

LLICENCIES ESPORTIVES DE CICLISME 2019.

Per aquest any, la Federació Catalana de Ciclisme ofereix dos tipus de llicència esportiva que permeten participar a les competicions i activitats federades i que inclouen una assegurança d’assistència sanitària en cas d’Accidents i una assegurança de Responsabilitat Civil d’acord amb les prestacions establertes al RD 849/1993. Tanmateix, la companyia d’assegurances ALLIANZ cobrirà tots els Accidents dels federats durant la pràctica global de l’esport ciclista, a més, cobrirà la Responsabilitat Civil dels menors. La companyia d’assegurances CATALANA OCCIDENTE continuarà cobrint la Responsabilitat Civil de federats majors de 16 anys i la RC de l’activitat esportiva dels Clubs afiliats. Les cobertures de les dues Llicències Federatives inclouen Assegurança d’accidents en la pràctica del ciclisme, il·limitada amb 18 mesos des de l’accident, Assegurança per mort en causa directa/indirecta 6.000€ /1.800€ Invalidesa 12.000€, Assegurança de Responsabilitat Civil fins a 350.000 € i Defensa jurídica.

LLICÈNCIA ESPORTIVA UNIÓ CICLISTA INTERNACIONAL (UCI / RFEC)

La llicència esportiva UCI habilita al titular a participar en proves dels Calendaris oficials de la UCI, RFEC i FCC. És obligatòria per a les categories de competició des de Cadet i per a tots els que participin en marxes / pedalades esportives i cicloturistes del calendari UCI / RFEC fora de l’àmbit de Catalunya. El preu de la llicència esportiva UCI/RFEC incorpora la taxa d’homologació estatal a favor de la Real Federación Española de Ciclismo.

LLICÈNCIA ESPORTIVA DE LA FEDERACIÓ CATALANA ( FCC )

a) Llicència Catalana de Cicloturisme (FCC) La llicència d’activitat física FCC habilita al titular a participar en proves del Calendari català de Marxes Esportives i Cicloturistes, Marxes de BTT. Aquesta llicència és d’àmbit català i està adreçada a la pràctica del ciclisme esportiu i de lleure, ja sigui en proves organitzades, sortides de club o individuals.

b) Llicències Ciclisme de Base ( Fins a la categoria Cadets) Aquesta llicència és d’àmbit català i està adreçada a les categories Infantil, Aleví, Principiant i Benjamí i Prebenjamí per a participar en proves del Calendari de promoció FCC.

Als socis que tinguin llicència sel’s ajudarà, segons les condicions establertes i que tots els socis han rebut via la llista de distribució de Whatsapp, amb 5 euros per cada marxa que participin (màxim 10 marxes o curses), A més a més els socis tenen un descompte per l’obtenció de la llicència federativa.

Tan el descompte per l’obtenció de la llicència com la subvenció per la participació a marxes NO ES APLICABLE als socis amb una antigüitat de menys d’un any.

TARGETA BICI, ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

La Federació Catalana de Ciclisme posa a l’abast dels usuaris de la bicicleta la TARGETA BICI, una assegurança de Responsabilitat Civil per tal de cobrir els danys, i, els perjudicis ocasionats a tercers mentre es condueix la bicicleta, tant per la via pública com per recintes tancats.

La TARGETA BICI va adreçada al ciclista de lleure i al ciclista urbà, i en general, a qualsevol persona que utilitza la bicicleta més o menys regularment i i vol tenir la tranquil·litat d’estar cobert per una assegurança de responsabilitat civil vers tercers, persones, vehicles, animals domèstics o espais urbans.

La TARGETA BICI NO és una Llicència Esportiva; aquelles persones que fan un ús esportiu de la bicicleta i que vulguin participar a marxes o pedalades ciclistes és recomanable que es treguin una Llicència Esportiva a través d’un Club afiliat a la Federació Catalana de Ciclisme.

La TARGETA BICI inclou:

  • Assegurança de Responsabilitat Civil quan circules en bicicleta, pels danys ocasionats a tercers, vehicles, persones, animals o equipament urbà, fins a 150.000 € per sinistre. Amb Franquícia de 120€
  • Defensa Jurídica en cas de reclamacions derivades de l’ús de la bicicleta
  • Assistència en la reclamació dels danys personals o materials ocasionats per tercers a l’assegurat
  • Indemnització en cas de mort / invalidesa causats directament per accident de bicicleta de 30.000 €
  • Assistència Mecànica: reparació de la Bicicleta en cas d’avaria “in situ”, en cas contrari transport de Bicicleta i Propietari, amb un límit de 100 qm des del lloc de l’avaria.

Condicions de la Tarjeta bici

Vigència fins a 31 de desembre de l’any en curs.
Edat : 15 a 75 anys.
El cost de la Targeta Bici es de 36€ sol•licitant-la a través de un Club afiliat a la Federació Catalana.
La Targeta Bici té cobertura a tot l’Estat espanyol.
La Targeta Bici NO és una Llicència Esportiva.