Activitats solidàries

La Penya amb les activitats solidàries

Trobada BTT Fira del Vi Solidari de El Masroig.
Celebrada el 8 de juny. 38 participants.

Fa anys que col.laborem amb els esdeveniments de la comarca per recaptar fons per causes solidàries, aqui en teniu algunes d’elles. També sóm socis de Creu Roja.

Trobada BTT de Móra la Nova solidària amb l'organització Matem lo Bitxo, que recaptar fons per la investigació del càncer infantil

Des de 2015 col.laborem amb les activitats organitzades per l’entitat Matem Lo Bitxo, que recapta fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. En la darrera edició, la de 2018, la marxa va sortir des de Móra la Nova i va estar sota l’organització del Club Cicloturista de Móra la Nova que també es va voler afegir a aquesta iniciativa al coincidir la diada solidària amb la seva trobada de BTT de la Fira.

En aquest mateix àmbit des de 2016 hem organitzat sortides de BTT a la població de El Masroig, on s’hi celebra la Fira del Vi Solidari, també per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de Sant Joan de Déu. L’edició del 2019 serà el proper 8 de juny.

Del 2012 i fins el 2016, primer a Móra d’Ebre i després a Benissanet sota l’organització pels Amics de la Bicicleta de Benissanet,vàrem col.laborar amb la Marató de TV3