BTT: Nivell avançat

Sortides BTT: Nivell avançat.

Tots els diumenges a les 8,30h i des de davant de la Llar dels Jubilats de Móra d’Ebre (Avinguda de les Comarques Catalanes, 2)
fem sortides de BTT. En aquestes sortides es solen fer entre 40 i 50 quilòmetres, són  generalment de nivell mitjà-alt, així doncs requereixen als seus participants un nivell  de preparació adeqüat, encara que no es tracta de cap cursa, ja que l’únic que es preten es gaudir del nostre esport.

A més a més fem sortides a d’altres indrets que impliquen un desplaçament en cotxe fins el lloc de sortida, aquestes les podeu consulta al desplegable del menú “Programació de sortides” i també les podeu seguir pels esdeveniments que tenim a la nostra pàgina de Facebook.La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten possar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat