El racó del soci

El racó del soci
album de fotos de la penya ciclista ribera d'ebre
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

El Racó del Soci/Sòcia

Informació per als nostres socis/es.

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS – CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS

Celebrada el dissabte, 23 de novembre. 

PRINCIPALS ACORDS:

CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS A LA JUNTA DIRECTIVA DE L’ENTITAT

Fins el 20 de desembre es poden presentar les candidatures a les elecccions de la Junta Directiva de l’Entitat.

Caldrà enviar un mail a info@riberabike.cat amb el nom dels socis candidats (majors d’edat). Amb les candidatures presentades es farà l’anunci de les eleccions que tindran lloc el dissabte 11 de gener.


Benvinguts a El Racó del soci/a, el punt d’informació de tots els nostres associats. Recordeu que podeu seguir tota l’activitat de la Penya a través del FACEBOOK

A Twitter i Instagram mitjançant  @riberabike.  També tenim els nostres videos a Youtube i anem penjant rutes a Wikiloc.

Si voleu rebre puntualment tota la informació de la Penya, envieu-nos un e-mail amb el numero del vostre mòbil i demaneu la inclussió a la llista de distribució per Whatssap. (No és un grup de Whatssap). També ara als que sigueu usuaris de Telegram.

Si encara no sou socis, sapigueu que podeu accedir al formulari d’alta, fent un clic aqui. El formulari també el teniu a l’apartat Fes-te soci de la web.

Recordeu de demanar-vos la llicència federativa, només cal que envieu un  mail a info@riberabike.cat . Els que no l’heu tingut mai, ens heu de fer arribar una fotocopia del vostre DNI i si la vostra llicència és de competició cal adjuntar-hi una revisió mèdica. A meitat de desembre començarem a gestionar les de 2020.

Per les llicències UCI de 2020 serà imprescindible enviar una foto tipus carnet

Als socis que tinguin llicència sel’s ajudarà, segons les condicions establertes i que tots els socis han rebut via la llista de distribució de Whatsapp, amb 5 euros per cada marxa que participin (màxim 10 marxes o curses), A més a més els socis tenen un descompte per l’obtenció de la llicència federativa.

Tan el descompte per l’obtenció de la llicència com la subvenció per la participació a marxes NO ES APLICABLE als socis amb una antigüitat de menys d’un any.