Sortides d'iniciació amb bici de muntanya

Diumenge 19 novembre. BTT Solidàri Matem Lo Bitxo.  9h. Illa de Saurí

També podeu seguir les nostres activitats als esdeveniments que publiquem a Facebook.

Noies, nois, joves i adults (a partir 16 anys)

Si teniu ganes de sortir en grup, de gaudir de la bici i el nostre entorn.

 Sense competicions..... ara és el moment!!!

Més informació   info@riberabike.cat

La idea d’aquestes sortides és conèixer el món de la bicicleta de muntanya i tot el que l’envolta, amb la companyia de ciclistes més experimentats que ens ajudin en el que desconeguem. Les sortides tindran un recorregut de llargada i duresa progressiu. Al començar la temporada serà més fàcil, per elevar el nivell a lo llarg de la temporada.  Parlarem de tot allò que te a veure amb aquest esport: posició a la bici, canviar, frenar, pujar, baixar i mil coses més.  Cal venir amb una bici de muntanya en bon estat, casc i ganes de suar! Les sortides seran principalment el primer diumenge de cada mes, a partir del mes de febrer.

La Penya Ciclista Ribera d'Ebre recorda que  les sortides que s'anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten possar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l'entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l'hora indicats, ni es fa càrrec d'organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers. Recorda alhora que cal dispossar d'una assegurança de responsabilitat civil i d'assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i el carnet ciclista, de recent creació,  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguetatat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l'àmbit competitiu com cicloturista. En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Referent a la llicència  La Llei de l'Esport en el seu article 23.3 diu textualment "Als efectes legals que corresponguin, i atesos els beneficis que en puguin derivar, la pràctica de l’activitat física i de l’esport s’ha d’acreditar mitjançant una llicència esportiva, d’acord amb el que s’estableixi per reglament. Aquesta llicència ha d’incloure, com a mínim, una cobertura que garanteixi les eventuals indemnitzacions, la responsabilitat civil adequada als riscs que comporti l’activitat, i l’assistència sanitària, sempre que l’esportista no acrediti tenir protegides les contingències per mitjà d’una altra assegurança. El reglament ha de preveure les llicències temporals, que han detenir en compte el temps de durada i el risc de l’activitat esportiva per a la qual se sol·licita".

Tornar enrera  Tornar enrera