El racó del soci

NOTÍCIES

Recordeu de demanar-vos la llicència federativa, només cal que envieu un  mail a info@riberabike.cat . Els que no l'heu tingut mai, ens heu de fer arribar una fotocopia del vostre DNI i si la vostra llicència és de competició cal adjuntar-hi una revisió mèdica.

També podeu seguir tota l'activitat de la Penya a través del FACEBOOK http://www.facebook.com/Riberabike , al Twitter i Instagram mitjançant  @riberabike. Ara també tenim els nostres videos a Youtube i anem penjant rutes a Wikiloc

Als socis que tinguin llicència sel's ajudarà amb 5 euros per cada marxa que participin (màxim 10 marxes o curses). A més a més els socis tenen un descompte per l'obtenció de la llicència federativa.

Tan el descompte per l'obtenció de la llicència com la subvenció per la participació a marxes NO ES APLICABLE als socis amb una antigüitat de menys d'un any.

Si voleu rebre puntualment tota la informació de la Penya, envieu-nos un e-mail amb el numero del vostre mòbil i demaneu la inclussió a la llista de distrubució per Whatssap.

 

 

  Tornar a la pàgina principal Tornar enrera