Sortides en BTT.

  SORTIDES BTT NIVELL AVANÇAT 

Tots els diumenges a les 9,00h del matí i des del Casal de Jubilats de Móra d'Ebre fem sortides de BTT. En aquestes sortides es solen fer entre 40 i 50 quilòmetres, són  generalment de nivell mitjà-alt, així doncs requereixen als seus participants un nivell  de preparació adeqüat.

A més a més fem sortides a d'altres indrets que impliquen un desplaçament en cotxe fins el lloc de sortida. A sota us mostrem les que hem previst fer enguany, l'horari i data exacta de les quals anirem actualitzant. Podeu seguir també aquest informació pel Facebook.

DATA DADES DE LA SORTIDA
  FALSET-L'ERMITA DE SANT GREGORI
  L'ARBOLI, LA MUSSARA I CASTILLEJOS
  HORTA DE SANT JOAN-LA FRANQUETA-ARNES
  LA FIGUERA-CABACÉS
  VANDELLÓS-LLABERIA
  LA FATARELLA-EL MIRADOR DE LA RIBERA

 

  SORTIDES BTT NIVELL BÀSIC

Aquestes sortides generalment es porten a terme un cop al mes, tenen un recorregut d'uns 30 Km i intenten combinar les pistes i els senders. Estan pensades per bikers que ja tenen un nivell mínim de preparació i que volen sortir en companyia d'altres més experimentats que el transmetran la seva experiència del mon de la BTT  i els donaran consells que els seran de gran ajuda.

DADES DE LA PROPERA SORTIDA
 

Per determinar

 

Totes les sortides i notícies de la Penya les podeu seguir a la nostra pàgina de Facebook.

La Penya Ciclista Ribera d'Ebre recorda que  les sortides que s'anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten possar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l'entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l'hora indicats, ni es fa càrrec d'organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers. Recorda alhora que cal dispossar d'una assegurança de responsabilitat civil i d'assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i el carnet ciclista, de recent creació,  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguetatat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l'àmbit competitiu com cicloturista. En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Referent a la llicència  La Llei de l'Esport en el seu article 23.3 diu textualment "Als efectes legals que corresponguin, i atesos els beneficis que en puguin derivar, la pràctica de l’activitat física i de l’esport s’ha d’acreditar mitjançant una llicència esportiva, d’acord amb el que s’estableixi per reglament. Aquesta llicència ha d’incloure, com a mínim, una cobertura que garanteixi les eventuals indemnitzacions, la responsabilitat civil adequada als riscs que comporti l’activitat, i l’assistència sanitària, sempre que l’esportista no acrediti tenir protegides les contingències per mitjà d’una altra assegurança. El reglament ha de preveure les llicències temporals, que han detenir en compte el temps de durada i el risc de l’activitat esportiva per a la qual se sol·licita".

Tornar enrera  Tornar enrera