Endumora

Qui som Endumora?

Endumora és un grup de gent molt lligada al territori i a la xarxa de senders locals de Móra d’Ebre. Una xarxa que ha estat recuperada per les diferents agrupacions socials, esportives i culturals del poble.  El que fem és buscar les senderes, quasi sempre de descens, per a la pràctica del BTT-enduro i treballar-les, per això diem que som alhora un grup de  “Trail Builders” (arranjadors de senders).

El més important d’Endumora és el grup de persones que hi ha darrere i que crea aquesta secció dins de la Penya Ciclista de la Ribera d’Ebre. Som un grup d’apassionats pel BTT-enduro, busquem les millors baixades del terme, les recuperem, arreglem, adaptem i treballem fent-les més divertides i segures. A més a més, també recuperem senderes i camins històrics del patrimoni municipal per a la pràctica del ciclisme, senderisme i trail running.

Hem arrancat aquest projecte o grup per donar-nos a conèixer com zona de BTT-enduro, promocionar el turisme local i sobretot mantenir, preservar i donar-li un ús més al nostre patrimoni, sempre d’una manera responsable i sostenible.

Ens fa molta il·lusió poder compartir els millors recorreguts que hem explorat fent BTT-enduro. Podeu informar-vos millor i donar-li un cop d’ull als nostres itineraris, la xarxa de senders i als diferents vídeos i fotos a les nostres xarxes socials.

Xarxa de senders amb graduació de dificultat (TRAILFORKS):

Rutes de BTT-enduro totes sortint des de Móra d’Ebre, i que passen pels termes de Garcia, Corbera d’Ebre i Benissanet.

També pot veure els nostres vídeos al Canal de YouTube

I també estem a Instagram @Endumora

Translate »