Endumora

Qui és Endumora?

Endumora és un grup de gent molt lligada al territori i a la xarxa de senders locals de Móra d’Ebre. Una xarxa que ha estat recuperada per les diferents agrupacions socials, esportives i culturals del poble.  El que fan és buscar les senderes, quasi sempre de descens, per a la pràctica del BTT-enduro.

El més important d’Endumora és el grup de persones que hi ha al darrere. És un grup d’apassionats pel BTT-enduro, busquen les millors baixades del terme, les recuperen, arreglen, adapten i treballen fent-les més divertides i segures. A més a més, també recuperen senderes i camins històrics del patrimoni municipal per a la pràctica del ciclisme, senderisme i trail running.

Han arrencat aquest projecte o grup per donar-se a conèixer com zona de BTT-enduro i hem comptat amb la seva participació als descens de Santa Magdalena, que es va al desembre, així com el descens d’enduro, fet a Móra d’Ebre el 14 d’abril de 2024.

La seva il·lusió es poder compartir els millors recorreguts que han explorat fent BTT-enduro. Podeu informar-vos millor i donar-li un cop d’ull als itineraris, la xarxa de senders i als diferents vídeos i fotos a les seves xarxes socials.

Xarxa de senders amb graduació de dificultat (TRAILFORKS):

Rutes de BTT-enduro totes sortint des de Móra d’Ebre, i que passen pels termes de Garcia, Corbera d’Ebre i Benissanet.

També pot veure els nostres vídeos al Canal de YouTube

I també estem a Instagram @Endumora

Translate »