Memòries 2004-2013

Memòries 2004-2013

Als desplegables de Memòries 2004-2013 pots veure notícies i esdeveniments de cada un dels anys d’aquest període.

Des de 2006 fins 2013 es va organitzar la Marxa de BTT de l’Ebre “Camí de Sirga. La prova estava inclosa dins del calendari de la Xallenge Terres de l’Ebre 

Durant la Festa Major de Móra d’Ebre organitzem el divendres de la Festa Major la Marxa Ciclista Popular, l’any 2008 fou l’edició fins ara, amb la participació més alta, comptabilitzant 361 ciclistes.

En aquest període va tenir lloc la celebració del 25è aniversari de l’entitat. L’acte principal fou un sopar amb la presència de socis fundadors i socis destacats, que foren guardonats

El 22 de març de 2010 va ingressar a l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre el fons documental de la nostra entitat entre els anys 1984 a 2009. El fons consta de nombrosos cartells i documentació de proves organitzades per l’entitat, retalls de diaris i documentació de la gestió interna d’aquests darrers 25 anys. La cessió d’aquest fons permetrà que aquesta documentació sigui custodiada i tractada i ara el seu inventari ja pot ser consultat a la xarxa.

Durant la Setmana Cultural de Móra d’Ebre del 2010, es va fer la presentació d’un llibre amb un recull dels esdeveniments i fotografies dels 25 primers anys de la Penya, també es va fer una exposició a l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre.

El març de 2011 es van iniciar les obres al local social per part del Govern Central i quan tot semblava que les obres anirien a bon ritme, es van parar. A hores d’ara encara continuen parades sense una data per que reprenguin novament. L’edifici projectat constava de dues plantes, la superior havia de ser la seu d’un centre d’interpretació de la ruta turística del Camí de Sirga, cedint-nos la planta baixa, segons l’acord que es va arribar amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre i que es formalitzà el 21 de març de 2009.

Amb l’organització d’un acte de suport a la Marató de TV3 l’any 2012 vam engegar a partir d’aquell moment una serie de col·laboracions amb entitats benèfiques per recaptar fons per a fins solidaris.

Al desembre de 2012 es va fer la primera edició de la Pujada a Santa Magdalena, una prova social en BTT que acaba a l’ermita de Santa Magdalena de Mocuró. Acabada la cursa es fa el lliurament de premis i un esmorzar amb productes nadalecs.

20è aniversari de la Penya Ciclista Ribera d'Ebre. Noticia publicada al Diari de Tarragona
Cartell de la 29ena Pujada a Cardó, celebrada al 2013
Translate »