Memòries 2014-2021

Memòries 2014-2021

Als desplegables de Memòries 2014-2021 pots veure notícies i esdeveniments de cada un dels anys d’aquest període.

Des de 2013 fins el 2017 el nostre soci de Móra la Nova, Manel Usach “Manu” va competir en la modalitat de pista amb llicència de la Penya, formant part en les competicions estatals de l’equip català. Posteriorment ho ha fet en altres equips.

Durant aquest temps va aconseguir diversos Campionats i sots-campionats de Catalunya i pel que fa als Campionats d’Espanya, al marge de medalles de bronze i argent, va aconseguir proclamar-se campió, amb l’equip català de velocitat olímpica.

Tots aquests mèrits li van valdre el reconeixement de la Federació Catalana de Ciclisme, de l’Ajuntament de Móra la Nova i als Premis Esportius de les Terres de l’Ebre.

Per la nostra part se li va fer un reconeixement la seva tasca a la Pujada a Cardó, amb el lliurament d’una placa.

A Memòries 2014-2021 podeu veure com la Penya s’ha bolcat de forma decidida amb tota mena d’activitats solidàries. Des de 2012 col.laborem amb la Marató de TV3, Des de 2015 també ho fem amb l’Associació Matem lo Bitxo de Móra d’Ebre i des de 2016 amb la Fira del Vi Solidari de El Masroig, totes dues entitats tenen com a finalitat recaptar fons per la investigació del cáncer infantil.

A l’edició de la Volta Ciclista a Catalunya de 2017 a Móra d’Ebre va tenir lloc un sprint especial, fou a l’etapa entre Tortosa i Reus.

Al juliol de 2018 i el dia que els Amics de la Bicicleta de Benissanet organitzaven la Marxa BTT de l’Auberge va tenir lloc l’estrena de la nova equipació, feta per l’empresa de Móra d’Ebre Apunt Disseny d’Elisabeth Torrent. Posteriorment i al 2021 vam fer una altre renovació de la mateixa a càrrec de la mateixa empresa.

Translate »