CARRETERA

Sortides de carretera

Els dissabtes i diumenges a les 8,30h es fan “quedades” a la Llar dels Jubilats de Móra d’Ebre (Avinguda de les Comarques Catalanes, 2). Entre els assistents s’acorda el recorregut i es mira d’adaptar al nivells d’aquests.

Les comarques de la Ribera d’Ebre i les veïnes de la Terra Alta i el Priorat compten amb una extensa xarxa de carreteres tranquiles, sense trànsit i que fan que puguis gaudir del ciclisme com a tu t’agrada.

Sortida per tots els pobles de la Ribera

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten possar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat.

No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació.

La llicència alhora és imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista, mentre que la tarja bici no permet la participació en les esmentades proves.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Translate »