Fes-te soci

Fes-te soci/sòcia!. Si vols gaudir de la bicicleta en bona companyia.

Fes-te soci/sòcia!. Per començar mira tots els avantatges per als nostres socis:

En primer lloc sapigueu que fem sortides tots els diumenges i festius des de Móra d’Ebre. El nostre punt de reunió és a l’Avinguda de les Comarques Catalanes, a la vora del pont d’arcades.

Sortides adaptades al teu nivell.

Tenim quatre tipus de sortides de BTT, adaptades a la teva preparació física, per tant no et pots quedar a casa!. Per tant, ja sigui al nivell bàsic (màxim 30 Km), a les de nivell avançat (màxim 50 Km) i ara fins i tot de bicicletes elèctriques i un grup d’enduro. No tens excusa per no venir!.

El mateix criteri seguim per les sortides de carretera, encara que com és normal varia el quilometratge.

Així que tria el grup que millor s’adapti al teu nivell i no t’ho pensis més.

La Penya Ciclista Ribera d'Ebre fou fundada al 1984. Fem sortides de BTT i carretera. Fes-te soci/sòcia.

També hi ha diumenges que fem sortides que comporten un desplaçament en cotxe, en aquest cas quedem al local de la Creu Roja de Móra d’Ebre. Si vols les pots veure aquí.

Avantatges de ser soci/sòcia

Els nostres socis/sòcies també poden disposar de l’equipació exclusiva, tan d’hivern com d’estiu. Per tant podràs comprar-la a preu de cost.

També tindràs descomptes i gratuïtat per la participació a les proves organitzades per la Penya, pel que La Pujada a Cardó i la Pujada a Santa Magdalena, seran sense cap cost per la teva part.

I molt més, donat que fem descompte a l’obtenció de la llicència federativa i ajuts a la participació d’activitats ciclistes. Tenim un programa d’ajuts als nostres socis per fomentar l’obtenció de la llicència federativa que et permet participar en curses i marxes i amb la que disposes d’una assegurança en cas d’accident o de responsabilitat civil davant qualsevol accident, a més a més dels ajuts establerts per la participació a les mateixes.

Finalment disposaràs de la recepció mitjançant Whatssap/e-Àgora o mail de totes les notícies de la Penya. No et perdràs res! mitjançat tots aquest canals rebràs totes les notícies. Només per començar cal que ens facilitis el teu mòbil i afegeixis el nostre a la teva agenda de contactes i ja ho tens!

A més a més cada diumenge rebràs el butlleti “Noticies Penya” amb tota la informació de la setmana.

Disposem també al nostre web, d’un espai privat pels nostres socis, on trobaràs la informació exclusiva per als nostres socis.

MÉS AVANTATGES

Més avantatges pels nostres socis i pels qui encara no ho sou. Aquests són:

  • SOCI JÚNIOR. Quota 0,00 per als fills de socis, menors de 16 anys. Podran gaudir de totes les activitats de la Penya, encara que no podran optar als ajuts per llicència, marxes o curses.
  • Acord de col.laboració amb MONT-ROIG TRACK TEAM C.C. per que els nostres socis i per només 20 euros al mes, puguin entrenar-se amb bici de carretera o pista al Velòdrom de Mont-Roig. Caldrà posar-se en contacte amb Manu Usach.
  • Si tens un fill/a d’entre 3 i 14 anys gaudirà d’un descompte a la quota mensual de l’Escola de Ciclisme de la Ribera d’Ebre.

La quota només es de 20 Euros a l’any.

Clica a sota i accediràs al formulari per fer-te soci/sòcia.


Translate »