Sortides programades

Calendari de sortides 2021

BTT: Sortides programades.

Aquest són les sortides que teníem programades la temporada passada i que no es van poder fer. Amb la repressa de les activitats, després de mesos de suspensió de les mateixes, aviat tornarem a organitzar alguna d’aquestes sortides. Les publicarem també a la nostra pàgina de Facebook

SORTIDES PENDENTS DE PROGRAMACIÓ:
BOVERA-BELLAGUARDA-LA GRANADELLA 45 Km. 920a+
BOSCOS DE TARRAGONA-TAMARIT-LA RIERA DE GAIÀ. 42 Km. 660a+
SENDERS DE BEL (BAIX MAESTRAT-CASTELLÓ) 26 Km. 1100a+
SENDERS D’ALMATRET 35 KM. 1100a+
LA FATARELLA 32 Km. 800a+
EL TOSSAL DE L’ENGRILLO 1072m. 30 Km. 1000a+
MAS DE BARBERANS I EL BARRANC DE LA GALERA 29 Km. 800a+
FUENTESPALDA I RÀFALES 30 Km. 900a+
VANDELLÒS I LLABERIA 38 Km. 1000a+
EL PERELLÓ I LES PINTURES RUPESTRES 26 Km. 700a+
BECEIT.

CARRETERA: Sortides programades.

Com amb les sortides de BTT, les publicarem aquí i al Facebook

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Translate »