Sortides programades

SORTIDES PROGRAMADES

1 d’octubre. Sortida a Rasquera 8,30 al Pont. Pedalada per la Mobilitat Sostenible.

8 d’octubre. Rasquera. 37ena PUJADA A CARDÓ, inscripcions aqui

17 desembre. 11ena Pujada a Santa Magdalena. 2n. Enduro.

Només per a socis. 9h. al Pont

Calendari de sortides BTT 2023

D’aquestes sortides s’anirà anunciant el dia de la seva celebració. El diumenge que es faci una sortida de les programades també es farà l’habitual sortida del diumenge a l’hora establerta, excepte el dia de la celebració del BTT de l’Auberge i La Pujada a Cardó.

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

La participació en qualsevol activitat organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre, comporta el consentiment del participant o tutor a que les seves dades siguin tractades per la correcta gestió de l’activitat, publicació de llistats classificatoris i de les imatges per la seva difusió per qualsevol mitjà. Mes informació clicar aquí

Translate »