Som solidaris

Som solidaris !

El 3 de juny de 2023 va tenir lloc una nova edició de la Trobada de BTT del Vi Solidari de El Masroig, amb una participació de més d’una seixantena de ciclistes. Podeu veure les fotos aquí

Som solidaris! i per això des de fa anys que col.laborem en tota mena d’ esdeveniments per recaptar fons per causes solidàries. També sóm socis de Creu Roja.

El 18 de desembre de 2022 i com a cloenda de la temporada, vam organitzar la 10ena edició de la Pujada a Santa Magdalena i la 1a edició del descens d’Enduro, així com una sortida de carretera. L’ activitat es va aprofitar per recaptar fons per l’associació comarcal Matem lo Bitxo, amb la que ja hem col·laborat d’altres vegades. Es van recaptar 175,25 euros.

El 4 de juny de 2022 vam tornar a organitzar, després de dos anys d’aturada forçosa, la Trobada de BTT del vi solidari de El Masroig amb la participació d’una cinquantena de bikers. Els beneficis de la venda del vi solidari es destinen a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Sortida Pedalada vi solidari 2022

El 19 de desembre de 2021 es va celebrar una nova edició de La Marató, aquesta vegada dedicada a les malalties mentals. Els socis vam portar a terme la Pujada a Santa Magdalena en la que vam recaptar 224,23 euros.

A La Marató de 2020 vam aconseguir recaptat 470 euros amb la venda de mascaretes solidàries. Aquesta edició va estar dedicada a la Covid-19.

El 20 d’octubre de 2019 va tenir lloc la VI Pedalada BTT Fira de Móra la Nova. A benefici de l’Associació Matem lo Bitxo per recaptar fons per la investigació del càncer infantil.

VI Pedalada Fires de Móra la Nova

El 28 de setembre de 2019 vàrem participar a La Torre de l’Espanyol a la Pedadalada Solidària, organitzada per la Transrabosenca BTT i l’Ajuntament de La Torre a benefici dels afectats per l’incedi del mes de juny.

Pedalada solidària a La Torre de l'Espanyol per recaptar fons pels afectats de l'incendi @rebrotem

Trobada BTT Fira del Vi Solidari de El Masroig.
Celebrada el 8 de juny de 2019. 38 participants.

Trobada BTT de la Fira del vi solidari El Masroig
Associació Matem lo Bitxo
Associació Matem lo Bitxo

Hem col.laborat amb les activitats organitzades per l’entitat Matem Lo Bitxo, que recapta fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Per aquesta activitat sempre s’ha fet organitzant una sortida en BTT.

Les dues darreres edicions, les de 2019 i 2018, la marxa ha sortit des de Móra la Nova, organitzada pel Club Cicloturista de la població, donada la coincidència de la diada amb la Trobada de BTT que aquest Club fa la setmana abans de la Fira.

En aquest mateix àmbit des de 2016 hem organitzat sortides de BTT a la població de El Masroig, on s’hi celebra la Fira del Vi Solidari, també per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de Sant Joan de Déu. L’edició del 2019 va celebrar-se el 8 de juny.

Del 2012 i fins el 2016, primer a Móra d’Ebre i després a Benissanet sota l’organització pels Amics de la Bicicleta de Benissanet, vàrem col.laborar amb la Marató de TV3.

També hem col.laborat adquirint, pels podis de la Pujada a Cardó, el vi solidàri del projecte “Tots sumem”, la iniciativa solidària de la Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre amb l’Associació Jeroni de Moragas, un centre d’Educació Especial situat a Móra d’Ebre.

Trobada BTT a benefici de La Marató de TV3 feta a Móra d'Ebre per l'edició de 2012.
Translate »