Som solidaris

1 de juny: Fira del vi solidari El Masroig

Una cinquantena de ciclistes s’han aplegat a El Masroig

Podeu veure les fotos aquí i també des de l’àlbum de la pagina principal

Som solidaris! i per això des de fa anys que col.laborem en tota mena d’ esdeveniments per recaptar fons per causes solidàries.

La propera activitat solidaria…..

15 de desembre: Pujada a Santa Magdalena – La Marató

LA MARATÓ

Col.laborem amb La Marató de TV3 des de fa força anys. Vam començar amb una sortida de BTT a Móra d’Ebre, després durant uns anys vam organitzar-ho a Benissanet, conjuntament amb els Amics de la Bici i darrerament ho tornem a fer a Móra d’Ebre amb la Pujada a Santa Magdalena i el Descens d’Enduro. Aquesta jornada la fem coincidir amb el dia que es celebrar La Marató arreu de Catalunya. En la darrera edició vam recollir 261,69 euros.

FIRA DEL VI SOLIDARI EL MASROIG

També i des de fa unes quantes edicions, organitzem una pedalada de BTT a El Masroig. Aquesta es troba dins del actes de la Fira del Vi Solidari, que es fa cada mes de juny, i que te com a objectiu recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

MATEM LO BITXO

Aquesta Associació organitza cada any a Móra d’Ebre una clotxa solidària per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Hi hem col.laborat diverses vegades, organitzant una sortida de BTT a Móra d’Ebre, a la Pujada a Santa Magdalena i en dues ocasions col.laborant amb el Club Cicloturista de Móra la Nova.

PEDALADA SOLIDÀRIA LA TORRE DE L’ESPANYOL

El 28 de setembre de 2019 vàrem participar a La Torre de l’Espanyol a la Pedadalada Solidària, organitzada per la Transrabosenca BTT i l’Ajuntament de La Torre a benefici dels afectats per l’incedi que havia tingut aquell mateix estiu.

ALTRES ESDEVENIMENTS I ACTIVITATS SOLIDÀRIES

També som socis de Creu Roja i col.laborem cada any amb el Sorteig de l’Or d’aquesta entitat.

Al marge de les activitats que us hem presentat, hem participat a la pedalada de BTT que el Club Cicloturista de Móra la Nova va fer per la Fira i en la que va recaptar fons per l’ Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics (AFANOC) Tarragona.

Translate »