BTT: Nivell bàsic

Sortides BTT: Nivell bàsic.

Les sortides de nivell bàsic es fan tots els diumenges a les 9,00h i des del Pont d’Arcades de Móra d’Ebre (Avinguda de les Comarques Catalanes, 1)

Tenen un recorregut d’uns 30 Km i intenten combinar les pistes i els senders. Estan pensades per bikers que ja tenen un nivell mínim de preparació i que volen sortir en companyia d’altres més experimentats que el transmetran la seva experiència del mon de la BTT  i els donaran consells que els seran de gran ajuda.

Les sortides no són competitives i el que es preten es posar en contacte bikers per compartir experiències i sobretot conèixer camins, pistes i senders d’arreu.

La Ribera d’Ebre i les comarques veïnes tenen una extensa xarxa de camins i senders que descobrim en aquestes sortides. La Ribera d’Ebre està creuada de nord a sud pel Camí Natural de l’Ebre, el GR99 i que a la comarca anomenem Camí de Sirga.

La Terra Alta compta amb la Via Verda de la Vall de Zafan i tot l’espai dels Ports, pel que fa al Priorat el seu major atractiu és la Serralada del Montsant, amb una àmplia xarxa de camins i senders que l’envolten.

També les podeu trobar a la nostra pàgina de Facebook.

Grup bàsic BTT penya ciclista ribera d'ebre

 

Avisos i recomanacions:

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives. Aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat.

No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants.

Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici.  La nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació.

La llicència alhora és imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista, mentre que la tarja bici no permet la participació en les esmentades proves.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

La participació en qualsevol activitat organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre, comporta el consentiment del participant o tutor a que les seves dades siguin tractades per la correcta gestió de l’activitat, publicació de llistats classificatoris i de les imatges per la seva difusió per qualsevol mitjà. Mes informació clicar aquí

Translate »