Enduro

Grup d’Enduro.

14 d’abril, baixada d’enduro a Móra d’Ebre

Fa anys un grup de joves morencs va iniciar-se amb el descens, fent-se circuits al lloc conegut com La Bóbila i pels voltants del Parc de Bombers de Móra d’Ebre. Van participar en curses i descensos urbans arreu.

Ara torna a haver-hi un grup d’entusiastes a qui els agrada baixar a sac i fer salts imposibles, a més a més arrangen senders del terme i n’han creat una gran xarxa. S’anomenen Endumora. Si t’agrada, no dubtis en posar-te en contacte amb el grup al mòbil 615503759 (Vicent) i t’informarem de les activitats que es porten a terme. Tens més informació d’aquest grup a l’apartat “Endumora”.

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT, carretera o descens, siguin o no socis de l’entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers. Els menors d’edat hauràn de comptar amb autorització dels seus pares per que els autoritzin a participar a les trobades i eximint de qualsevol responsabilitat als altres participants o a l’entitat.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

La participació en qualsevol activitat organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre, comporta el consentiment del participant o tutor a que les seves dades siguin tractades per la correcta gestió de l’activitat, publicació de llistats classificatoris i de les imatges per la seva difusió per qualsevol mitjà. Mes informació clicar aquí

Translate »