Descens

DH: Descens BTT.

Encetem aquesta secció després d’uns anys sense practicants d’aquesta modalitat ciclista. Fa anys un grup de joves morencs va iniciar-se amb el descens, fent-se circuits al lloc conegut com La Bóbila i pels voltants del Parc de Bombers de Móra d’Ebre. Van participar en curses i descensos urbans arreu. Aqui sota en teniu les fotos que disposem.

Ara torna a haver-hi un grup d’entusiastes a qui els agrada baixar a sac i fer salts imposibles. Si t’agrada, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per mail a  info@riberabike.cat i t’informarem de les activitats que es porten a terme. També tota la informació del grup es va publicant en aquest web a l’espai que disposen i al que pots accedir clicant aquí. També ho trobareu al Facebook de la Penya.

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT, carretera o descens, siguin o no socis de l’entitat. No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants. Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers. Els menors d’edat hauràn de comptar amb autorització dels seus pares per que els autoritzin a participar a les trobades i eximint de qualsevol responsabilitat als altres participants o a l’entitat.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació. La mateixa també es imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

Translate »