Memòries 1994-2003

Memòries 1994-2003

Als desplegables de Memòries 1994-2003 pots veure notícies i esdeveniments de cada un dels anys d’aquest període.

En aquest període es van consolidar les principals proves organitzades per la nostra entitat com ara la Volta Ciclista a la Ribera d’Ebre i la Marxa Cicloturista “Rutes Riberenques”.

Al 1999 vam començar a tenir presència a internet amb la nostra pàgina web, la nostra fou potser la primera entitat en tenir presència a la xarxa. Posteriorment vam adquirir el domini riberabike amb la intenció d’indentificar-nos d’una forma senzilla i amb la presència del nom de la nostra comarca.

Al 1995 fou comprat el solar de “La Tomaquera i es van començar les primeres tasques de neteja, per que més tard s’hi fessin obres de consolidació de mur. Fou també l’any del gran incendi de Cardó, anys després, concretament el 19 d’abril de 1998 vam fer un acte de reforestació a l’indret conegut com La Font del Teix.

El 28 de setembre de 1996 el nostre soci fundador Baptista Garí va morir a conseqüència d’un accident laboral, així l’any següent i a la Marxa de les Rutes Riberenques se li va retre homenatge amb la disputa del seu memorial, el qual es va fen cada rera any fin la desaparició d’aquesta prova.

Aquest període es van tancar amb la sortida d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que va acabar a El Morell. Potser el més destacat d’aquell dia, tret de l’important esdeveniment que vam poder gaudir, fou veure al ciclista de Mont-roig Xavier Florencio amb el mallot de líder de la cursa.

Aquell mateix dia, i com a acte previ a la sortida de l’etapa de la Volta i al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es va fer la presentació de la nova equipació de la Penya, amb el patrocini de la marca turística Ilercavònia.

Sortida de la edició de 1994 de la Pujada a Cardó
Xavier Florencio a la sortida de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, 17 de juny de 2003

Translate »