BTT: Nivell avançat

Sortides BTT: Nivell avançat & E-Bike

 

Les sortides de nivell avançat es fan tots els diumenges a les 9,00h i des del Pont d’Arcades de Móra d’Ebre (Avinguda de les Comarques Catalanes, 1)
Fem sortides de BTT. En aquestes sortides es solen fer entre 40 i 50 quilòmetres, són  generalment de nivell mitjà-alt, així doncs requereixen als seus participants un nivell  de preparació adeqüat. També hi participen força socis amb bicicletes elèctriques, fet que els permet poder accedir al nivell d’aquest grup, tot i comptar amb un nivell de preparació més baix.

No es tracta de cap cursa. Només volem gaudir de la bici

Si encara no et veus preparat per fer aquest quilometratge, pensa que tenim les sortides de nivell bàsic, de les que també cada diumenge i a la mateixa hora fem sortides. No et preocupis, només has de venir i provar-ho!

La Ribera d’Ebre i les comarques veïnes tenen una extensa xarxa de camins i senders que descobrim en aquestes sortides. La Ribera d’Ebre està creuada de nord a sud pel Camí Natural de l’Ebre, el GR99 i que a la comarca anomenem Camí de Sirga.

La Terra Alta compta amb la Via Verda de la Vall de Zafan i tot l’espai dels Ports, pel que fa al Priorat el seu major atractiu és la Serralada del Montsant, amb una àmplia xarxa de camins i senders que l’envolten.

A més a més fem sortides a d’altres indrets que impliquen un desplaçament en cotxe fins el lloc de sortida.

Aquestes les podeu consultar al  menú “Sortides programades”.

També les teniu a la nostra pàgina de Facebook.

Avisos i recomanacions

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre recorda que  les sortides que s’anuncien no són competitives i que aquest calendari només preten posar en contacte afeccionats al cicloturisme tant en la modalitat de BTT com de carretera, siguin o no socis de l’entitat.

No es responsabilitza si les mateixes no es porten a terme el dia o l’hora indicats, ni es fa càrrec d’organitzar el transport dels participants.

Tampoc es responsabilitza dels danys o accidents que puguin tenir els participants a  les mateixes, tant pel que fa als danys pròpis com els que puguin causar a altres ciclistes o tercers.

Recorda alhora que cal dispossar d’una assegurança de responsabilitat civil i d’assistència mèdica, cobertures que inclou la llicència federativa i la tarja bici  i que la nostra entitat subvenciona als socis amb una antiguitat superior a un any a fi de difondre la seva implantació.

La llicència alhora és imprescindible per poder participar en qualsevol mena de prova ciclista tant en l’àmbit competitiu com cicloturista, mentre que la tarja bici no permet la participació en les esmentades proves.

 En aquest cas podeu veure les cobertures i preus a www.ciclisme.cat

La participació en qualsevol activitat organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre, comporta el consentiment del participant o tutor a que les seves dades siguin tractades per la correcta gestió de l’activitat, publicació de llistats classificatoris i de les imatges per la seva difusió per qualsevol mitjà. Mes informació clicar aquí

Translate »