Fes-te soci

Fes-te soci/sòcia!. Si vols gaudir de la bicicleta en bona companyia.

La Penya Ciclista Ribera d'Ebre fou fundada al 1984

Fes-te soci/sòcia! Mira tots els avantatges per als nostres socis:

Sortides tots els diumenges des de Móra d’Ebre. Tenim sortides de nivell bàsic (màxim 30 Km) i de nivell avançat (màxim 50 Km). Tria el grup que millor s’adapti al teu nivell.

Sortides organitzades. Totes les sortides que organitzem i que generalment comporten un desplaçament en cotxe les pots veure aquí

Equipació exclusiva pels nostres associats. Podràs comprar l’equipació de la Penya a preu de cost i de les millors marques.

Descomptes i gratuïtat per la participació a les proves organitzades per la Penya. Moltes sortides, la Pujada a Cardó i la Pujada a SantaMagdalena, sense cap cost per la teva part.

Descompte per l’obtenció de la llicència federativa i ajuts a la participació d’activitats ciclistes. Tenim un programa d’ajuts als nostres socis per fomentar l’obtenció de la llicència federativa que et permet participar en curses i marxes i amb la que disposes d’una assegurança en cas d’accident o de responsabilitat civil davant qualsevol accident.

Recepció mitjançant Whatssap/Telegram o mail de totes les notícies de la Penya. No et perdràs res! mitjançat tots aquest canals rebràs ttes les notícies.

(Quota 20 Euros/l’any).

Clica a sota i accediràs al formulari per fer-te soci/sòcia.